Priključi se Laboratoriju za učenje!

📢 Draga djeco i mladi, dragi roditelji/skrbnici,
sigurno ste već čuli za naš Laboratorij za učenje, a sada vas s veseljem obavještavamo da nam se možete priključiti! ✌️🥳
📖 instruktivnu pomoć u učenju,
📚 pisati školske zadaće,
📝 pripremati se za ispit,
📒 čitati lektire ili
🫂 se družiti i stjecati nova prijateljstva tijekom igranja društvenih igara, konstruktivnog provođenja slobodnog vremena u prirodi ili na različitim tematskim radionicama. 🖍️🖼️🎲🎭🧩
U našem Laboratoriju djeca i mladi uče kako učiti, usvajaju navike i vještine samoreguliranog učenja, primjenjuju tehnike učenja na konkretnom gradivu te se pritom super zabavljaju. 😃✔️🎉
Ako vam se ideja učenja u poticajnom, podržavajućem i kreativnom okruženja sviđa, slobodno nam se javite. 📧

Priključi se Laboratoriju za učenje!

Draga djeco i mladi, dragi roditelji/skrbnici, sigurno ste već čuli za naš Laboratorij za učenje, a sada vas s veseljem obavještavamo da nam se možete priključiti! Laboratorij za učenje mjesto je u kojem prije ili nakon nastave učenici i učenice mogu dobiti: instruktivnu pomoć u učenju, pisati školske zadaće, pripremati se za ispit, čitati lektire ili se družiti i stjecati nova prijateljstva tijekom igranja društvenih igara, konstruktivnog provođenja slobodnog vremena u prirodi ili na različitim tematskim radionicama.  U našem Laboratoriju

16 dana aktivizma

Tijekom svih 16 dana aktivizma, od Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad žena (25.11) do Dana ljudskih prava (10.12.), ali i tijekom cijele godine nastojimo biti vidljivi i stavljati naglaske na važnost izgradnje društva koje je tu za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji i koje olakšava i potiče njihov oporavak od posljedica izloženosti nasilnim ponašanjima. Bilo da potičemo i educiramo stručnjake u razumijevanju posljedica i njihovom prevladavanju bilo da osvještavamo širu javnost i dijelimo iskustva i načine na