POLITIKA PRIVATNOSTI

U bilo kojem trenutku možete onemogućiti prikupljanje informacija o Vašim web aktivnostima.

Izjava o privatnosti

Udruga Uzor prikuplja i obrađuje samo one podatke koje nam dobrovoljno pružite, a koji nam pomažu u poslovanju, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Prikupljene informacije su strogo čuvane i dostupne su samo djelatnicima i partnerima Udruge Uzor. kojima su prijeko potrebni za redovito poslovanje.

Koju vrstu podataka prikupljamo?

Podaci koji se prikupljaju odnose se na Vaše ime i prezime, e-mail adresu i kontakt br. telefona  ukoliko se odlučite za primanje našeg newsletter-a, te upita koji ste nam proslijedili.

Zašto prikupljamo Vaše podatke?

Svi podaci prikupljaju se u svrhu praćenja korištenja naših usluga, oglašavanja i olakšavanja redovitog poslovanja.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama informativnog su karaktera,  i mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Cilj ove web stranica je pružanje informacija o Udruzi Uzor, a one su priređene u dobroj vjeri. Udruga Uzor ne preuzima odgovornost za ispravnost i/ili potpunost pruženih informacija niti odgovara za sadržaj vanjskih poveznica i ne može odgovarati za bilo koju povredu koja može proizaći iz korištenja tih poveznica.
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na našoj web stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Udruge Uzor ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Udruzi Uzor ili trećoj strani.