SOS TELEFON (0-24) 0800 333 883

namijenjen za hitnoće, isključivo žrtvama obiteljskog nasilja

POLITIKA PRIVATNOSTI

Korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se omogućava pravilno funkcioniranje stranice. Kolačići su tekstualne datoteke koje sadrže informacije o Vašim web aktivnostima i drugim podacima (kao što je Vaša IP adresa ili datum pristupanja određenom website-u) koji se spremaju na Vašem kompjuteru, a čije prikupljanje pomaže poboljšavanju Vašeg korisničkog iskustva.
U bilo kojem trenutku možete onemogućiti prikupljanje informacija o Vašim web aktivnostima.

Smatra se da ste prihvaćanjem kolačića („cookies“) pristali na prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka. U svakom trenutku imate mogućnost prihvatiti ili odbiti kolačiće editiranjem postavki vašeg internetskog preglednika. Međutim, važno je napomenuti kako onemogućavanje kolačića može utjecati na ispravno funkcioniranje web stranice.

Sve informacije koje se prikupljaju putem kolačića (kao što su Vaša lokacija ili datum log-ina) nije moguće koristiti za identifikaciju pojedinca te služe isključivo za praćenje web aktivnosti. Više o kolačićima.

Izjava o privatnosti

Udruga Uzor prikuplja i obrađuje samo one podatke koje nam dobrovoljno pružite, a koji nam pomažu u poslovanju, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Prikupljene informacije su strogo čuvane i dostupne su samo djelatnicima i partnerima Udruge Uzor. kojima su prijeko potrebni za redovito poslovanje.

Koju vrstu podataka prikupljamo?

Podaci koji se prikupljaju odnose se na Vaše ime i prezime, e-mail adresu i kontakt br. telefona  ukoliko se odlučite za primanje našeg newsletter-a, te upita koji ste nam proslijedili.

Zašto prikupljamo Vaše podatke?

Svi podaci prikupljaju se u svrhu praćenja korištenja naših usluga, oglašavanja i olakšavanja redovitog poslovanja.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama informativnog su karaktera,  i mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Cilj ove web stranica je pružanje informacija o Udruzi Uzor, a one su priređene u dobroj vjeri. Udruga Uzor ne preuzima odgovornost za ispravnost i/ili potpunost pruženih informacija niti odgovara za sadržaj vanjskih poveznica i ne može odgovarati za bilo koju povredu koja može proizaći iz korištenja tih poveznica.
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na našoj web stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Udruge Uzor ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Udruzi Uzor ili trećoj strani.