Otvorena vrata 2023

Otvorena vrata Udruge UZOR održat će se 1.6.2023.g. od 10,00 do 18,00 sati. Na raspolaganju građanima bit će stručne djelatnice i djelatnici Udruge; psiholog/inje, socijalni pedagog, socijalna radnica, pedagoginja kako bi se mogli informirati i/ili uključiti u brojne programe koje UZOR provodi.

“Dani otvorenih vrata udruga” je manifestacija koja se održava već dugi niz godina, a ove godine  održat će se od 1. do 3. lipnja 2023. s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.
Manifestaciju organizira Ured za udruge kako bi se povećala vidljivost djelovanja udruga, posebno onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora.

Priključi se Laboratoriju za učenje!

Draga djeco i mladi, dragi roditelji/skrbnici, sigurno ste već čuli za naš Laboratorij za učenje, a sada vas s veseljem obavještavamo da nam se možete priključiti! Laboratorij za učenje mjesto je u kojem prije ili nakon nastave učenici i učenice mogu dobiti: instruktivnu pomoć u učenju, pisati školske zadaće, pripremati se za ispit, čitati lektire ili se družiti i stjecati nova prijateljstva tijekom igranja društvenih igara, konstruktivnog provođenja slobodnog vremena u prirodi ili na različitim tematskim radionicama.  U našem Laboratoriju

16 dana aktivizma

Tijekom svih 16 dana aktivizma, od Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad žena (25.11) do Dana ljudskih prava (10.12.), ali i tijekom cijele godine nastojimo biti vidljivi i stavljati naglaske na važnost izgradnje društva koje je tu za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji i koje olakšava i potiče njihov oporavak od posljedica izloženosti nasilnim ponašanjima. Bilo da potičemo i educiramo stručnjake u razumijevanju posljedica i njihovom prevladavanju bilo da osvještavamo širu javnost i dijelimo iskustva i načine na