SOS TELEFON (0-24) 0800 333 883

namijenjen za hitnoće, isključivo žrtvama obiteljskog nasilja

Otvorena vrata 2023

Otvorena vrata Udruge UZOR održat će se 1.6.2023.g. od 10,00 do 18,00 sati. Na raspolaganju građanima bit će stručne djelatnice i djelatnici Udruge; psiholog/inje, socijalni pedagog, socijalna radnica, pedagoginja kako bi se mogli informirati i/ili uključiti u brojne programe koje UZOR provodi.

“Dani otvorenih vrata udruga” je manifestacija koja se održava već dugi niz godina, a ove godine  održat će se od 1. do 3. lipnja 2023. s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.
Manifestaciju organizira Ured za udruge kako bi se povećala vidljivost djelovanja udruga, posebno onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora.

Ostali projekti

Novosti

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova PGŽ: “NeVidljive osobe starije životne dobi”

Na petoj sjednici Povjerenstva za ravnopravnost spolova Primorsko goranske županije Paula Bogović, članica Povjerenstva, uvodno je predstavila usluge za žrtve nasilja dostupne u PGŽ. Stavila je naglasak na novorazvijen usluge te potrebe koje postoje u zajednici. Nakon nje, Rada Borić predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Grada Zagreba predstavila je kampanju i istraživanje koje su pokrenuli: “NeVidljive osobe starije dobi”. Rezultati navedenog istraživanja pokazuju da je od 1430 ispitanica i ispitanika koji su ispunili upitnik, čak 19,3 posto, ili svaka peta

Novosti

Najava: otvorena vrata 2024

Otvorena vrata Udruge UZOR održat će se 6.6.2024.g. od 10,00 do 18,00 sati. Tijekom otvorenih vrata Udruge na raspolaganju građanima bit će stručne djelatnice i djelatnici Udruge; psiholog/inje, socijalna radnica, pedagoginja kako bi se mogli informirati i/ili uključiti u brojne programe koje UZOR provodi u sklopu programskih područja: zaštite i podrške mentalnom zdravlju djece i mladih te suzbijanja nasilja nad ženama i djecom i nasilja u obitelji. Ovo događanje održat će se u sklopu manifestacije “Otvorena vrata udruga DOVU 2024″