kampi RAJ i profiti RAJ

Svi vi koji imate želju i mogućnost pomoći dobrim djelom i malo novčića, kao kruna za kraj godine, kliknite na link gdje je sve pažljivo objašnjeno, transparentno, puno volje i žara da djeca, u poticajnom okruženju, uče na iskustven način.
Hvala Vam!

Više informacija na linku  –  shorturl.at/klD03 ili skeniranjem QR koda

Edukacije za stručnjakinje i stručnjake koji rade sa žrtvama nasilja

Tijekom proteklih dana, kao edukatorice dijelile smo stečena znanja i iskustva u radu sa ženama žrtvama nasilja. Teme, kao i sudionici, bile su raznovrsne i široko su pokrivale područje  rada. Paula Bogović je sudionicima edukacije iz Virovitičko – podravske županije govorila o potrebama žrtava koje su preživjele nasilje, principima i radu skloništa te iznijela brojne primjere dobre prakse. Edukacija se održala u Termama Jezerčica u sklopu projekta “Centar za podršku savjetovanje i osnaživanje”, čiji je  nositelj Virovitičko-podravska županija a partner