Blagdansko vrijeme rezimiranja, zahvalnosti i novih početaka

Na blagdanskom druženju okupanom kreativnošću i novim bojama, okupili smo drage i važne osobe, u znak velike zahvalnosti na razumijevanju i podršci koju su nam pružile. Naše donatorice, partnerice, suradnice s nama su udružile svoje vizije, učvrstile svoje vrijednosti te učinili UZOR još kvalitetnijim mjestom za korisnike.Okupila nas je riječka umjetnica, sad već i naša partnerica – Mirna Sišul koja je upriličila Art&wine blagdansko stvaranje i povezivanje. Posijali smo mnogo novih ideja … i znatiželjno čekamo koje ćemo ubrati u idućoj godini. Sretna nam svima!

Edukacije za stručnjakinje i stručnjake koji rade sa žrtvama nasilja

Tijekom proteklih dana, kao edukatorice dijelile smo stečena znanja i iskustva u radu sa ženama žrtvama nasilja. Teme, kao i sudionici, bile su raznovrsne i široko su pokrivale područje  rada. Paula Bogović je sudionicima edukacije iz Virovitičko – podravske županije govorila o potrebama žrtava koje su preživjele nasilje, principima i radu skloništa te iznijela brojne primjere dobre prakse. Edukacija se održala u Termama Jezerčica u sklopu projekta “Centar za podršku savjetovanje i osnaživanje”, čiji je  nositelj Virovitičko-podravska županija a partner

kampi RAJ i profiti RAJ

Pokrenuli smo dobrovoljni fundraising i sakupljamo novčiće za aktivnosti s djecom našeg Laboratorija za učenje. Želja nam je ciljeve programa dodatno podržati organizacijom ljetnog kampa tijekom ljetnih školskih praznika, u trajanju od 5 noćenja, za 20-ak djece u riziku od socijalne isključenosti, što je mnogim našim korisnicima nedostižno iskustvo, obzirom na obiteljske i socio-ekonomske prilike u kojima žive.   Svi vi koji imate želju i mogućnost pomoći dobrim djelom i malo novčića, kao kruna za kraj godine, kliknite na link gdje