Humanitarno natjecanje “Snagom protiv nasilja”

Active Rijeka 27.11. organizirao je drugo po redu humanitarno natjecanje “Snagom protiv nasilja”. U poticajnoj i podržavajućoj atmosferi srušeno je puno rekorda i bilo puno zabave i druženja. Sav prikupljeni novac uplatit će upravo nama i tako nas podržati u radu sa i za žene koja trpe nasilje u obitelji ili su se osjetile osnažene prekinuti ga i sigurnost potraži u našem Skloništu i pripadajućem savjetovalištu. Hvala im!!

Nadamo se da Activce, koji osim snažnih tijela imaju i veliko  srce, ništa neće omesti u njihovom radu i brizi za zdravlje naših građana koje je, baš s obzirom na ovo pandemijsko vrijeme, iznimno važno i treba ostati prioritet.

Snagom protiv nasilja!

Edukacije za stručnjakinje i stručnjake koji rade sa žrtvama nasilja

Tijekom proteklih dana, kao edukatorice dijelile smo stečena znanja i iskustva u radu sa ženama žrtvama nasilja. Teme, kao i sudionici, bile su raznovrsne i široko su pokrivale područje  rada. Paula Bogović je sudionicima edukacije iz Virovitičko – podravske županije govorila o potrebama žrtava koje su preživjele nasilje, principima i radu skloništa te iznijela brojne primjere dobre prakse. Edukacija se održala u Termama Jezerčica u sklopu projekta “Centar za podršku savjetovanje i osnaživanje”, čiji je  nositelj Virovitičko-podravska županija a partner

kampi RAJ i profiti RAJ