Humanitarno natjecanje “Snagom protiv nasilja”

Active Rijeka 27.11. organizirao je drugo po redu humanitarno natjecanje “Snagom protiv nasilja”. U poticajnoj i podržavajućoj atmosferi srušeno je puno rekorda i bilo puno zabave i druženja. Sav prikupljeni novac uplatit će upravo nama i tako nas podržati u radu sa i za žene koja trpe nasilje u obitelji ili su se osjetile osnažene prekinuti ga i sigurnost potraži u našem Skloništu i pripadajućem savjetovalištu. Hvala im!!

Nadamo se da Activce, koji osim snažnih tijela imaju i veliko  srce, ništa neće omesti u njihovom radu i brizi za zdravlje naših građana koje je, baš s obzirom na ovo pandemijsko vrijeme, iznimno važno i treba ostati prioritet.

Snagom protiv nasilja!

Najava: otvorena vrata 2024

Otvorena vrata Udruge UZOR održat će se 6.6.2024.g. od 10,00 do 18,00 sati. Tijekom otvorenih vrata Udruge na raspolaganju građanima bit će stručne djelatnice i djelatnici Udruge; psiholog/inje, socijalna radnica, pedagoginja kako bi se mogli informirati i/ili uključiti u brojne programe koje UZOR provodi u sklopu programskih područja: zaštite i podrške mentalnom zdravlju djece i mladih te suzbijanja nasilja nad ženama i djecom i nasilja u obitelji. Ovo događanje održat će se u sklopu manifestacije “Otvorena vrata udruga DOVU 2024″

Humanitarne karnevalske donacije