Najava dana otvorenih vrata – 10.6.

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Djelatnici/ce Udruge U.Z.O.R. (psiholozi, socijalna radnica, socijalni pedagog) biti će na raspolaganju zainteresiranim sugrađanima i sugrađankama u četvrtak 10.6. od 9,00 do 18,00 sati na adresi  Blaža Polića 2/ I kat vezano uz programe udruge: Laboratorij za učenje, Sklonište i savjetovalište za žrtve obiteljskog nasilja, Psihosocijalni tretman počinitelja nasilja, Rad s kazneno prijavljenim mladima uključujući povremene uzimatelje droga – eksperimentatore, ProstoRi podrške – savjetovalište u zajednici.

U U.Z.O.R.-u pratimo situaciju uzrokovanu pandemijom korona virusa s punom pozornošću i pridržavamo se mjera koje su trenutno na snazi te je poželjna je prethodna najava dolaska na neki od telefona ili na mailova navedenih u kontaktima.

Veselimo se Vašem dolasku!

Edukacije za stručnjakinje i stručnjake koji rade sa žrtvama nasilja

Tijekom proteklih dana, kao edukatorice dijelile smo stečena znanja i iskustva u radu sa ženama žrtvama nasilja. Teme, kao i sudionici, bile su raznovrsne i široko su pokrivale područje  rada. Paula Bogović je sudionicima edukacije iz Virovitičko – podravske županije govorila o potrebama žrtava koje su preživjele nasilje, principima i radu skloništa te iznijela brojne primjere dobre prakse. Edukacija se održala u Termama Jezerčica u sklopu projekta “Centar za podršku savjetovanje i osnaživanje”, čiji je  nositelj Virovitičko-podravska županija a partner

kampi RAJ i profiti RAJ

Pokrenuli smo dobrovoljni fundraising i sakupljamo novčiće za aktivnosti s djecom našeg Laboratorija za učenje. Želja nam je ciljeve programa dodatno podržati organizacijom ljetnog kampa tijekom ljetnih školskih praznika, u trajanju od 5 noćenja, za 20-ak djece u riziku od socijalne isključenosti, što je mnogim našim korisnicima nedostižno iskustvo, obzirom na obiteljske i socio-ekonomske prilike u kojima žive.   Svi vi koji imate želju i mogućnost pomoći dobrim djelom i malo novčića, kao kruna za kraj godine, kliknite na link gdje