Rijeka psihologije

Srijeda, 6.2.2013.

U sklopu održavanja manifestacije “Rijeka psihologije” Udruga za zaštitu obitelji Rijeka, U.Z.O.R. će 19.02.2013. godine otvoriti svoja vrata svima zainteresiranim građanima koji se žele dodatno informirati o programima koji se provode unutar naše Udruge ili žele dogovoriti savjetodavne susrete s našim stručnjacima na području obiteljske problematike.
Našom aktivnošću podupiremo manifestaciju “Rijeka psihologije”  koja će se održati u našem gradu od 18. - 24. veljače  I  ove godine pripremljen je   bogat i zanimljiv program iz različitih područja psihologije, kao što su savjetovanje i psihoterapija, sportska psihologija, zdravstvena, kognitivna, organizacijska, razvojna, eksperimentalna psihologija itd. Kroz pedesetak aktivnosti koje provode psiholozi i studenti psihologije Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci možete saznati čime se sve psiholozi svakodnevno bave i kako znanja iz psihologije mogu pridonijeti poboljšanju kvalitete vašeg života.