Poziv za volontiranje

Utorak, 30.10.2018.

Dragi volonteri i volonterke,
udruga U.Z.O.R., već treću godinu, u svojim prostorima organizira 'Laboratorij za učenje'. Mjesto je to u kojem se mladima kontinuirano pomaže u učenju i savladavanju poteškoća vezanih uz školovanje. U Laboratoriju za učenje postoji dodatna potreba za specifičnom instruktivnom pomoći iz određenih nastavnih predmeta kao što su njemački jezik, talijanski jezik, fizika, matematika i neki specifični stručni predmeti.
Zbog toga smo u potrazi za svima onima koji su voljni pridružiti nam se u spomenutim aktivnostima i pritom razviti i vlastite kompetencije, steći iskustvo, podržati osobni rast i doživjeti osjećaj korisnosti. Svi vi, koji se u ovom opisu pronalazite, a karakterizira vas i dobro poznavanje predmeta unutar obrazovnog plana i programa za učenike od 6. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole, motiviranost za rad s djecom i mladima, odgovornost i predanost, možete ispuniti online prijavu.

Prijavi možete pristupiti klikom na sljedeću poveznicu: https://goo.gl/forms/Xuv7h2E544N3ZDaL2