Poklon interaktivni planer/brošura za Dan ljudskih prava

Srijeda, 9.12.2020.

Međunarodni dan ljudskih prava obilježava se svake godine 10. prosinca. Na ovaj datum je 1948. godine potpisana Opća dekleracija Ujedinjenih naroda o ljudskim pravima. Tada je, prvi put u povijsti čovječanstva, priznato pravo svih ljudi na život, slobodu i sigurnost bez ikakvih razlika.

Sutra, na  Međunarodni dan ljudskih prava, dan kojim završava 16 dana aktivizma protiv rodno uvjetovanog nasilja, ponovno u prostoru UZORa te na Kozu dijelimo mali, nježan, koristan dar za sve naše sugrađanke kojima je potrebna pomoć i podrška. Riječ je o crvenom, baršunastom planeru na 250 stranica koji donosi korisne informacije i podršku ženama žrtvama obiteljskog nasilja ali i puno šire. 

Neki od sadržaja su - vježbe mindfulnessa, priče o Sigurnoj kući, osvrti naših korisnika, recepti, bojanka, prikaz rada s mladima … i zahvale svim prijateljima i partnerima koji pomažu našim korisnicima tako pomažući i naš rad. Veselimo se vašoj posjeti i nadamo se da će vam poklon biti od koristi!

Napominjemo da tijekom boravka u prostorijama UZORa poštujemo preporuke: nosimo maske, držimo udaljenost, dezinficiramo ruke i prostor.