Obilježavanje 9. tjedna psihologije u crikveničko – vinodolaskom kraju

Srijeda, 17.2.2016.

Ove godine sudjelujemo u obilježavanju 9. tjedna psihologije u crikveničko – vinodolaskom kraju. Sudjelujemo u  sljedećim aktivnostima:

Modifikacija ponašanja - radionica za odgajatelje održati će se u Dječjem domu Braća Mažuranići Novi Vinodolski u srijedu, 17.02.2016. u 10:00h

Savjetovanje mladih i roditelja - vezano uz različite dileme odrastanja ili održavanja kvalitetnog odnosa s tinejdžerima, održavati će se u Centru za osnaživanje djece i odraslih - ELAN savjetovanje, Dramalj. Prethodno je potrebno se najaviti na tel. 051/321-131

Informativni štand,  javno predstavljanje psiholoških usluga dostupnih na lokacijama u Crikvenici: * savjetovalište za djecu i obitelj * psihološka savjetovališta za djecu i odrasle * besplatno psihološko savjetovalište za osobe starije dobi i njihove njegovatelje * savjetovalište za prevenciju ovisnosti * savjetovalište za žrtve nasilja * psihosocijalna podrška obiteljima i rehabilitacija bivših ovisnika. Održati će se u subotu 20.02.2016. od 10:00 do 12:00.

Više informacija