"Mindfulness u svakodnevnom životu" - radionica za građane

Utorak, 24.1.2017.

Nakon iznimno pozitivnih povratnih informacija od strane korisnika U.Z.O.R.- a odlučili smo iskustvo mindfulnessa podijeliti i s građanima u okviru manifestacije Rijeka psihologije.

Mindfulness ili usredotočena svjesnost predstavlja obraćanje pozornosti na poseban način: namjerno, svjesno, u sadašnjem trenutku, bez prosuđivanja (Jon Kabat Zinn).

Radionica "Mindfulness u svakodnevnom životu" održat će se u četvrtak 23.2. od 18,00 do 19,30 sati u sjedištu Udruge na adresi Blaža Polića 2/ I kat.Tijekom radionice izmjenjivati će se kraći teorijski djelovi i iskustvene vježbe u trajanju 5-15 min. Broj sudionika je ograničen, te je potrebna najava dolaska na mail uzor@udruga-uzor-rijeka.hr. Pozivamo zainteresirane da se priključe radionici i veselimo se iskustvu razvijanja kultivirane svjesnosti!

Zbog velikog interesa radionica 23.2. je popunjena. Svi zainteresirani se mogu javiti na iste kontakte, te ukoliko ih bude dovoljno, postoji mogućnost ponavljanja radionice.