Dani otvorenih vrata udruga 28.-30. svibnja 2015.

Utorak, 5.5.2015.

Udruge širom Hrvatske otvorit će od 28. do 30. svibnja svoja vrata građanima kako bi im približili svoje programe i aktivnosti.

Djelatnici Udruge U.Z.O.R. (psiholozi, socijalna radnica, socijalni pedagog) biti će na raspolaganju građanima na adresi sjedišta Udruge Blaža Polića 2/ I kat vezano uz programe udruge: Sklonište i savjetovalište za žrtve obiteljskog nasilja, Psihosocijalni tretman počinitelja nasilja, Rad s kazneno prijavljenim mladima uključujući povremene uzimatelje droga - eksperimentatore, u četvrtak 28. svibnja 2015. od 8,00 do 20,00 sati.

Dana 28. svibnja 2015.g. od 16,00 do 18,00 sati održat će se i radionica na temu "Razvoj osobnih resursa u strategijama rješavanja problema". Za sudjelovanje je potrebna prijava na besplatni telefon 08000333883.*

U 2015.godini koja se širom Europe obilježava kao Europska godina razvoja, Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške. Na Danima otvorenih vrata građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.Svi građani koji posjete druge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koje unose pečate udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade. Program Dana otvorenih vrata udruga 2015., te aktivnosti udruga širom Hrvatske dostupan je na www.daniudruga.hr

*radionica je popunjena, te je u dogovoru sa sudionicima premještena za 27.5.2015.g. u istom terminu